sabine swennenhuis

Senior Consultant

Hoe waren de afgelopen jaren voor jou?

Sinds ik als consultant aan de slag ben gegaan, heb ik veel nieuwe dingen geleerd. Je kunt jezelf snel ontwikkelen door de diverse projecten, verschillende klanten en ruimte voor eigen initiatief.

Wat is een advies dat je startende consultants zou willen meegeven?

Stel al je vragen en geef feedback! Ieders bijdrage aan een project is waardevol, we leren met en van elkaar. Er kunnen geweldige dingen worden bereikt als je samenwerkt. Bij Mount geven we elkaar allemaal feedback en alle feedback die ik tot nu toe heb gekregen was zeer waardevol, van mijn senior maar ook van mijn meer junior collega’s.

Waarom heb je ervoor gekozen je te richten op de financial services sector?

Dat had vooral te maken met mijn studie en de mogelijke klanten in deze sector, zoals grote nationale en internationale banken. Hier heb ik altijd interesse in gehad!
Tijdens mijn carrière, heb ik mijn kennis kunnen uitbreiden en mijn analytische en sociale vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Dit vind ik belangrijk voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Wat zijn naast het klantwerk jouw interne verantwoordelijkheden?

Iedereen bij Mount heeft een interne verantwoordelijkheid, dus je bent echt betrokken bij de groei van Mount. Mijn belangrijkste verantwoordelijkheden zijn sociale media en (campus)recruitment. Hieronder valt bijvoorbeeld het organiseren van recruitment evenementen op de campus, waar we altijd enthousiaste studenten ontmoeten tijdens workshops, interviews of een informeel bedrijfsdiner.

Wat maakt Mount voor jou een fijne werkplek?

Ik werk nu drie jaar bij Mount Consulting, en hopelijk nog vele jaren. Dat komt vooral door de mensen: het Mount-team is heel divers, behulpzaam en we hebben veel plezier samen op kantoor en daarbuiten.

Mogen geïnteresseerde kandidaten contact met je opnemen voor meer informatie?

Ja, zeker! We kunnen een LinkedIn connectie maken of je kan een e-mail sturen naar sabine.swennenhuis@mount.consulting. Ik beantwoord graag al je vragen tijdens een (virtueel) koffiegesprek!